How much does a mini ice machine cost at SUNSAY?

How much does a mini ice maker cost ? – is the question that many women in the family ask. For the amount of daily use is too much, the sisters are very worried about health problems for family members. The main reason is that ice bought from outside does not know the origin. It is absolutely necessary to “buy” yourself a mini ice machine right away.  

How much does a mini ice maker cost?

Mini ice machine is currently the product dominating the market. This is a product line that creates pure, clean ice cubes of different sizes to serve the daily needs of families and small beverage businesses. 

With the outstanding advantage of being able to produce high-quality and pure ice cubes, the modern technology that this machine possesses must be the latest. With the integration of the RO water purification system, the water source removes all bacteria, dirt, …. From there, the created stones will have the best quality, food hygiene and safety. That’s why it won the hearts of users. 

Actual image of pure manufactured ice cubes
Actual image of pure manufactured ice cubes

To answer the question of how much this product line costs, you need to learn every detail of the product. Because there are many reasons for the price difference between units. Go to the next part of the article to see what these factors are. 

What factors affect the price of mini ice machine? 

Trên thị trường hiện nay cung cấp rất nhiều loại máy làm đá viên với nhiều kích cỡ, kiểu dáng, màu sắc khác nhau, … Vậy yếu tố nào sẽ làm ảnh hưởng đến giá cả của máy làm đá? 

Công suất máy

Điều đầu tiên khi xem xét giá cả của dòng sản phẩm này thì với khách hàng cần phải xem về mặt công suất. Một điều vô cùng dễ hiểu là công suất càng lớn thì giá sẽ càng đắt bởi vì những đơn vị lớn mới cần sử dụng máy có công suất lớn.  

Đối với những dòng máy mini cũng chia ra rất mức công suất khác nhau thì các bạn nên tìm kiếm sản phẩm phù hợp nhu cầu sử dụng. Tránh mua những sản phẩm có công suất quá lớn mà nhu cầu của gia đình lại thấp, điều này là lãng phí. 

Công suất máy hoạt động với hiệu quả cao
Công suất máy hoạt động với hiệu quả cao

Chất liệu tạo nên máy

Thông thường những loại máy chất lượng sẽ được làm từ inox 304 đảm bảo vệ sinh an toàn thực phẩm vì nó không thấy ra tình trạng rỉ sét. Tuy nhiên với những dòng sản phẩm kém chất lượng thì hỏi cũng có thể dùng chất liệu khác. Chưa kể đến các linh kiện bên trong cũng có thể là hàng ngoại nhập hoặc hàng nội địa, … Với sự lẫn lộn như thế cũng có thể làm cho sẽ có sự cách biệt lớn. 

Thương hiệu uy tín

Chọn thương hiệu để mua sản phẩm không phải là điều quá xa lạ với người dùng. Và cũng vì thế mà đơn vị kèm uy tín sẽ có giá đắt hơn nhưng đổi lại khách hàng cũng an tâm hơn. 

SUNSAY thương hiệu mà khách hàng đang tìm kiếm

Hỗ trợ lắp đặt máy làm đá nhanh và chuyên nghiệp
Hỗ trợ lắp đặt máy làm đá nhanh và chuyên nghiệp

After clarifying the answer to how much does a mini ice machine cost, you must be very eager to learn about the SUNSAY unit. Please call now and our hotline +84 94.110.8888 to receive more detailed information. Our staff is committed to answering all relevant questions. 

Nhận báo giá Call

 

Bạn thấy bài viết này hay chứ?

Hãy để lại đánh giá 5 sao để kích lệ chúng tôi

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Cảm ơn bạn đã đánh giá bài viết

Theo dõi Kỹ Nghệ Xanh trên các mạng xã hội khác